(Persoonlijk) advies aan huis

Eigenlijk heel gewoon toch?

Als je een goed keuken- of interieur advies wilt geven moeten je toch ook kunnen zien en beleven waar behoefte aan is?!

Brede kookplaat; tuurlijk, maar 5 of 6 branders? Misschien een WOK erbij? Hoe hoog wordt je werkblad? En hoe dik wil je je werkblad dan? Zitten er wellicht obstakels in de weg? Hoe zit het met het leidingwerk nu!? Wil je een gat door de gevel voor de afzuiger? Kan het betonnen blad uit 1 stuk ook echt naar binnen? Zijn er jonge kinderen of wellicht huisdieren waar rekening mee gehouden moet worden…?

...al deze vragen wil je toch niet beantwoordt krijgen als we met een complete keuken voor je deur staan...?

Daarom kom ik graag bij jouw thuis om te zien hoe je woont, welke mogelijkheden jouw huis biedt voor jouw KEUKEN DROOM! En terwijl ik er ben kijk ik stiekem even rond om te zien welke kleuren en personen of dieren een belangrijke rol in jouw leven spelen en welke woonstijl je het meest aanspreekt; vintage of industrieel? of hou je van greeploos, hoogglans en strak, misschien meer voor landelijk? of juist dat stoere massieve geleefde hout?

Natuurlijk drink ik dan ook graag een gezellig, GRATIS en geheel vrijblijvend kopje koffie aan jouw keukentafel; zwart, een beetje pittig graag met een lepeltje.

En ondertussen gaan wij samen bedenken hoe de beste, de mooiste, maar vooral ook de meest voordeligste keukenoplossingen er zijn voor de realisatie van jouw keuken droom…

...geheel GRATIS en voor niets!